Hvorfor velge

theIThouse?

01.

High Touch-kommunikasjon.

Målet vårt er å svare på hver samtale med en LIVE person. Glem å være i automatisert menyhelvete. Hvis det er like smertefullt å få noen til å fikse datamaskinen din som selve datamaskinproblemet, er det en uendelig syklus av frustrasjon. Hvis du tilfeldigvis får en telefonsvarer, blir den en billett på servicetavlen vår umiddelbart, og du kan være sikker på å få en samtale tilbake.

02.

Sikkerhet er prioritert nr. 1

Hos oss følger vi og håndhever "Security Best Practices" for alle våre kunder, så vel som internt. Din sikkerhet er bare så god som det svakeste leddet i kjeden. Vi utdanner vårt team og våre kunder om cybersikkerhet for å holde nettverk trygt.

03.

Rask respons på forespørsler og garantert kritisk responstid.

Noen selskaper tror at hvis problemet ditt ikke virker så ille, kan de vente noen dager med å ringe deg tilbake ... Vi kommer raskt tilbake til deg slik at du vet når problemet ditt blir løst. Våre kontrakter angir responstiden. Når ting haster, svarer vi - RASKT

04.

Et bredt spekter av ferdigheter og opplevelse.

Fra raske PC-fikser til total server- og nettverksteknikk - vi har det. Og hvis det noen gang er et problem vi ikke kan løse, vet vi hvem vi skal kontakte for å fikse det.

05.

Forpliktet til kvalitet.

Vi forfølger ikke alle selskaper som trenger datamaskinstøtte. Vi velger bare kunder som deler våre verdier. Å betjene et selskaps IT- og kritiske nettverksbehov er et stort ansvar som vi tar veldig alvorlig. Det krever teamarbeid og en solid forpliktelse, samt god kommunikasjon, dyktighet og beste praksis for industrien for å tjene et selskap på en utmerket måte. Hvis vi ikke kan lykkes på en utmerket måte på grunn av verdiforskjeller - forfølger vi ganske enkelt ikke muligheten.

Kontakt oss

Adresse: Borgeskogen 37, 3160 Stokke        Tlf. +47 47 61 87 81

© 2019 - theIThouse marked/publisering

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now